BierMrPeter

de ware bierbelevenis
 


Workshops (trainingen) en advies voor de horeca

Voor de horeca verzorgen wij workshops waar alle facetten van het bier aan de orde komen. De geschiedenis van het bier, biertypen, het brouwproces, brouwerijen en het proeven van bier. Een zeer belangrijk aspect in de horeca is ook het pairen van food en bier.

Horecamedewerkers leren om op de juiste wijze te reageren op vragen over bier en het adviseren van klanten in hun bierkeuze. Het kennen van de aangeboden bierstylen en het adviseren van een passend biermenu is van essentieel belang voor een goede klantervaring. 

Verder adviseren wij ondernemers over de bierkaart en ondersteunen wij bij de organisatie van speciale bierevenementen.

Sociale hygiëne

Het diploma sociale hygiëne is een verplichting voor de leidinggevende in een horecazaak waar alcohol geschonken wordt. Voor veel horecaondernemers is het moeilijk de regels en verplichtingen vanuit de sociale hygiëne duidelijk toe te lichten aan hun medewerkers. In een workshop/presentatie verzorgt Peter een praktische toelichting op de voor de medewerkers relevante sociale hygiëne aspecten.